Ervaring

Na de opleiding Leisure Management in Leeuwarden is Karolien na een aantal banen in loondienst voor zichzelf begonnen. Inmiddels vervult zij veel taken binnen het bedrijf van haar partner, Tesselaar Alstroemeria. Daar is zij verantwoordelijk voor de marketing, duurzaamheid en facilitaire zaken, zoals scholing en huisvesting van personeel.

Namens Tesselaar heeft Karolien zitting in de Duurzaamheidscommissie van Royal Flora Holland en vanaf 2018 is zij voorzitter van de promotiecommissie Alstroemeria.

Sinds 1 april 2019 is Karolien voorzitter van de stichting Benefits of Nature die zich inzet om een gelijk speelveld voor milieu footprinting te creeren om zo milieu effecten van de bedrijfsvoering te meten, transparant te maken en te verbeteren. 

Sinds 2017 is Karolien verantwoordelijk voor de activiteiten van Jong Management Flevoland, samen met 4 collega ondernemers vormt zij het bestuur van Jong Management Flevoland.

Ook privé zet Karolien zich in voor diverse verenigingen. Met haar kennis van programma’s als Photoshop, Illustrator, InDesign, en de basiscursus fotografie kan zij bedrijven helpen met het maken van flyers, bedrijfsbrochures en andere marketingmiddelen.

Benieuwd naar de ervaringen met KARO projecten? U kunt hiervoor bijvoorbeeld eens kijken bij:
www.boomkwekerijstolwijk.nl
of ervaring opvragen bij Garage Nieuwland, Grimme Groencentrum en vakgenoten bij Royal Flora Holland.
Uiteraard kunt u ook gewoon met Karolien bellen om te vragen wat zij voor u kan betekenen: 06 18 74 70 34.

Over Karolien

Enthousiast, gedreven en een aanpakker. Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Luttelgeest en heb het organiseren van jongs af aan mee gekregen. Ik ben actief (geweest) in vele besturen; door de opleiding Leisure Management en mijn werkervaring heb ik mij verder kunnen ontwikkelen op het vlak van organisatie.
Praktisch, nuchter en vooral met plezier aan het werk gaan!

Ik heb vooral ervaring in de business-to-businessmarkt en in de glastuinbouw. Waarbij verbeterslagen t.b.v. mens en milieu mijn passie zijn (ook wel ‘duurzaamheid’ genoemd). 

Karolien

Karolien: ‘Er liggen zoveel kansen voor bedrijven, duurzaamheid lijkt het toverwoord van deze tijd. Het begint voor bedrijven met een nulmeting en opruimen. Waar staan we nu, wat doen we goed, wat kan beter. Hoe kunnen we efficiënter gebruik maken van mensen en middelen en hoe creëren we nieuwe producten/diensten. Ik help erg graag door me in te zetten voor ondernemers die toe zijn aan ‘rust’ en nieuwe kansen! Bovendien gun ik elk bedrijf een professionele uitstraling: zowel in promotie uitingen als letterlijk op het bedrijf. Ik zal me dan ook voor 100% inzetten om dat voor ondernemers voor elkaar te krijgen.’